Kauden tuote: Pineline Power Cleaner

Näppärissä suihkepulloissa myytävä käyttövalmis Pineline Power Cleaner on oivallinen ratkaisu monien hankalina pidettyjen likatyyppien poistoon. Kauden tuotetta ei pidä kuitenkaan sekoittaa Pineline Super Wash (Tehopesu) -nimiseen tuotteeseen.

Kuvassa näkyvä tilanne on talvikauden myötä monille autoilijoille harmillisen tuttu näky. Tyypillisesti vanteet ja auton kylkien alaosat ovat tumman asfaltti- ja suolalian peitossa. Asfalttipiki ja pinttynyt suolalika saattaa tuoreeltaan lähteä perinteisen pesun merkeissä, mutta tällöinkin sillä on taipumus tarttua kiinni pesuvälineeseen, josta sen irrottaminen on miltei mahdotonta.

Kuivuttuaan maantiepiki ja pinttynyt suolalika ovat entistäkin viheliäisempi ongelma, johon ei tehoa muu, kuin raaka liuotin. Pineline Power Cleaner on oivallinen ratkaisu ongelmaan, sillä raakana biopohjaisena liuottimena se on yhtä tehokas, kuin hiilivetyvalmisteet, mutta hiilivetyvapaana tuotteena paljon turvallisempi ja miellyttävämpi käyttää.
Vaikka riesana ei varsinaisesti olisikaan talven tai tietyömaan mukanaan tuoma turmiollinen lian määrä, pienpoisto kannattaa kuitenkin suorittaa vuodenajasta riippumatta aina ennen auton vahausta suoritettavana pesurutiinina, jolloin juuri auton alaosat kannattaa käydä huolellisesti läpi Pineline Power Cleanerin kanssa.

Pineline Power Cleaner 0,5 L on pakattu näppärään suihkepulloon, jonka avulla puhdistettava pinta on vaivatonta käsitellä. Lisäksi Power Cleaner on helppo huuhdella auton pinnalta vedellä heti vaikutusajan jälkeen. Power Cleaner ei luokitu syttyväksi. Se on hitaasti haihtuvaa ja miedon tuoksuinen, toisin kuin perinteiset hiilivetyliuottimet.

Piki- ja asfalttijäämien poiston lisäksi Pineline Power Cleaner on omiaan myös muun hankalan rasva- ja vaseliinilian poistamiseen. Tyypillisesti tuotetta käytetään mm. lukkosula- ja polttoainevalumien poistoon, mutta myös teippaus- ja liimajäämien hävittämiseen mm. lasipinnoilta. Lisäksi tuote soveltuu moottorinosien ja teollisuusrasvojen puhdistamiseen.

Pineline Power Cleaner on kotimainen, ympäristömerkitty tuote. Löydät kauden tuotteen kaikista hyvin varustetuista tavarataloista ympäri Suomen. Saatavilla teollisuustuotteiden jälleenmyyjiltä myös 25 L, 200 L ja 1000 L pakkauskoossa.