Kauden tuote: Pineline Tehopesu

Pineline Tehopesu on monelle suomalaiselle tuttu, Pinelinen omana lippulaivanakin tunnettu klassikkotuote. Saavutettuaan ylivoimaisen testivoiton Tekniikan Maailman toteuttamassa suuressa pesuainevertailussa se on löytänyt tiensä lukuisiin halleihin, siivouskomeroihin ja autotalleihin pesten erilaisia kohteita jo vuodesta 1993.

    • Mäntyöljypohjainen pesuainetiiviste sopii oivallisesti ajoneuvojen pesuun, mutta monipuolisesta klassikosta on paljon muuhunkin. Riittoisa tuote kannattaa valjastaa täyteen hyötyynsä, sillä sen laimennussuhde on pestävästä kohteesta riippuen vain 0,5 – 10 % mikä tarkoittaa sitä, että yhdellä litran pullolla pesee helposti auton, moottoripyörän, terassikalusteiden ja saunan lisäksi vielä lukuisia muita pesukohteita.

    • Kun käyttövalmis pesuaine on tehty lisäämällä pesuainetiivistettä sopivaan määrään vettä, tuote sopii jos jonkinlaisille pinnoille. Vaikka tuote saavuttikin testivoittonsa tehokkuutensa ansiosta, yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista on myös sen monipuolisuus. Kokosimme kaikki käyttövinkit yhteen – ehkä jatkossa kaapissasi ei enää vallitse erilaisten purkkien ja purnukoiden sekasorto, vaan yksi tuote riittää ainakin valtaosaan pesutarpeista.
tehopesu

1. Autot ja ajoneuvot

Vahaturvallisen Tehopesun tunnetuin käyttötarkoitus lienee erilaisten ajoneuvojen ulkopintojen puhdistus. Ota huomioon, että Tehopesulla voit pestä myös auton sisäosat ja penkit!

2. Traktorit ja maatalouden laitteet

Tehopesu on ympäristöystävällinen, mutta myös erinomaisen tehokas pesuainetiiviste. Sitä käytetään paljon uusien maatalous- ja metsäkoneiden luovutuspesuissa – sekä tietysti myöhemmin käyttöönoton jälkeen kaluston ylläpitopesuissa.

3. Veneet

Tehopesu sopii maalla liikkuvien menopelien pesemisen lisäksi oivallisesti myös veneiden pesuun. Tuotteen teho perustuu mäntyöljyn puhdistavaan voimaan ja Tehopesu onkin ympäristömerkitty tuote. Jos veneessäsi on kuitenkin huomattavan tiukkaan pinttynyt kuohuraja, suosittelemme sen poistamiseen Pineline Hull Cleaneria.

tehopesu

4. Asuntovaunut

Ei liene yllätys, että moni karavaanari suosii Tehopesua. Asuntovaunujen ja asuntoautojen puhdistuksessa Tehopesu on ylivertainen, sillä se puhdistaa esimerkiksi koivujen alla seisseet asuntovaunut vaivatta. Lisäksi tuote käy näppärästi myös muihin karavaanarin eteen tuleviin pesutarpeisiin, sillä suihkepulloon lantrattuna siitä saa hyvän yleissuihkeen.

5. Lattiat, seinät

Pineline Tehopesun voimanlähteenä toimii männystä valmistettu mäntyrasvahapon esteri eli mäntyöljyliuotin, jonka tehokkuus on tutkitusti vailla vertaansa – myös lattian, sekä seinien pesussa.

6. Kodin tasot ja yleispuhdistus

Tehopesu soveltuu oivallisesti kaikkiin kodin peruspuhdistustarpeisiin, kun siitä laimennetaan yleispuhdistusaine käyttötarkoitukseen soveltuvaan suihkepulloon.

tehopesu

7. Matot

On turha laukata ostoksille vain mattojenpesuaineen perässä. Ympäristömerkitty ja ympäristöystävällinen Tehopesu soveltuu oivallisesti myös mattojen pesuun.

8. Terassi

Tehopesun keskeisimpänä raaka-aineena toimii mäntyöljy, jolla on erinomaiset biohajoavuusominaisuudet. Sen ansiosta tuote onkin kantanut Ympäristömerkkiä jo vuodesta 1994. Tämä huomioon ottaen tuotteella voi mainiosti pestä myös kodin tai kesämökin terassin.

9. Pihakalusteet

Kevään koittaessa mikään ei ole niin palkitsevaa, kun puunata kesäkalusteet pölyistä ja järjestellä terassi tai muut ulkotilat siisteiksi. Kesä on tervetullut, kun terassi- ja pihakalusteet on viimeistelty Pineline Tehopesun avulla. Riittoisa Tehopesu irroittaa lyhyen vaikutusajan jälkeen tiukemmankin siitepölylian ja muut ei-toivotut likatyypit.

10.Sauna

Yleisimmin markkinoilla olevissa pesuaineissa on korkea pH arvo (pH yli 12), jolloin pesuteho perustuu syövyttämisilmiöön ja siksi monet pesuaineet joudutaankin luokittelemaan syövyttäviksi. Mäntyöljyliuottimessa tilanne on toinen, koska pesuteho perustuu liuottamiseen eikä syövyttämiseen. Alkuperäinen Pineline Tehopesu soveltuukin lähes kaikkeen yleispuhdistukseen – siis myös oivallisesti saunankin pesuun!

tehopesu
Pineline Tehopesu on täysin kotimainen tuote ja se kantaakin ylpeydellä avainlipputunnusta. Kaikki Pineline -tuotteet on kehitetty ja valmistettu Kanta-Hämeen maakunnan eteläosassa Riihimäellä, missä sijaitsevat niin tuotteiden kehityslaboratorio kuin myös tuotanto-olosuhteet.

Pineline Tehopesu on monipuolinen klassikko, joka soveltuu annosteltavaksi mm. pesuainevaahdottimen kautta. Kommentoi alle, minkälaisiin käyttökohteisiin sinä olet käyttänyt Tehopesua!

09.07.2020