Fusion QD

Keraaminen pinnoite autollesi

Pitkäkestoinen suoja ja upea kiilto

Pineline Fusion Ceramic tarjoaa autollesi ainutlaatuisen suojan ja kiillon. Keraaminen pinnoite toimii kuin linnoitus, joka suojaa maalipintaa kovimmiltakin elementeiltä. Fusion-kaava luo kemiallisesti sitoutuneen suojakerroksen, joka kestää happoa, suolaa, kloridia ja emäksiä. Tämä tekee siitä huomattavasti kestävämmän kuin perinteiset vahat.

Helppohoitoisuus ja itsepuhdistuva pinta

Pinnoite antaa autollesi liukkaan ja itsepuhdistuvan pinnan. Vesipisarat ja lika valuvat helposti pois, eikä niistä jää jälkiä. Myös pöly hylkii pintaa antistaattisten ominaisuuksien ansiosta. Tämä helpottaa auton pesua ja pitää sen pidempään puhtaana.

Lisää väriä ja syvyyttä

Pineline Fusion Ceramic ei ainoastaan suojaa autoasi, vaan se myös antaa sille upean kiillon. Pinnoite tuo esiin maalipinnan syvyyden ja värin, ja antaa autolle uudenlaisen raikkauden.

Täydellinen valinta vaativille autoilijoille

Pineline Fusion Ceramic on täydellinen valinta autoilijoille, jotka haluavat antaa autolleen parhaan mahdollisen suojan ja kiillon. Se on helppohoitoinen ja pitkäkestoinen, ja se antaa autolle upean ulkonäön.

Tuotenro 865
Kuvaus Keraaminen käyttövalmis WetCoat -pinnoite auton ulko-, lasi ja metallipintojen suojaukseen.
Erityisominaisuudet Tuotteen SiO2-rakenne tarjoaa pitkäkestoisen suojan ja hylkivyyden likaa vastaan. Pinnoite säilyttää ominaisuutensa vielä useiden pesukertojenkin jälkeen. Erinomaisen hydrofobisuutensa ansiosta lika huuhtoutuu pinnoilta helposti vesipisaroiden mukana. Myös kiilto syvenee.
Käyttöohjeet Sumutetaan tasaisesti suoraan pestyille ja huuhdelluille märille pinnoille paneeli kerrallaan ilman kiillotusta liinalla. Sumutuksen jälkeen huudellaan vedellä, jolloin pinnoite aktivoituu ja vesikalvo poistuu
välittömästi.
Huom! Katso turvallisen käytön ohjeet etiketistä tai käyttöturvallisuustiedotteesta.
Varastoidaan suljettuna 5… 30 °C.
Työympäristö Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta.
Tekniset tiedot Olomuoto ja väri: kirkas neste
pH-arvo (20 ºC): 6
Suhteellinen tiheys: 1
Sisältö Polyorgaaniset siloksaanit: < 5 %
Pakkaus 0,5 L.
Tyhjä ja huuhdeltu pakkaus lajitellaan muovikeräykseen.
Muuta Valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU): 123-860-1 Osasto: