Fusion Essence

Muunna kiilto voitoksi Pineline Fusionin avulla!

Valmistaudu mullistamaan markkinat – Uusi jännittävän tehokas Pineline Fusion Ceramic coating – se ei ole mikään tavallinen autovaha, se on porttisi loistavaan tulokseen!

Fusion on uusi pinnoitusratkaisu, joka nostaa koneellisen autopesulan tarjoaman pesukokemuksen aivan uudelle tasolle:

  • Käsivahatun veroinen kiilto ja suoja: Fusion luo maalipinnalle syvän kiillon ja suojaavan pinnoitteen, joka saa auton näyttämään kuin juuri vahatulta. Fusion pinnoitteen ajallinen kesto vaihtelee auton maalipinnan ja pinnan puhtauden mukaan, yleinen keskiarvo on noin 10 koneellista pesukertaa, tai 1-3kk.
  • Lisäarvoa pesutarjontaan: Tarjoa asiakkaillesi Fusion Ceramic -pinnoitusta omana pakettina tai lisänä pesuohjelmiin lisämaksusta. Pineline Fusion Ceramic coating – parantaa parhaiden pesupakettiesi houkuttelevuutta huomattavasti.
  • Nopea ja tehokas prosessi: Fusion on integroitavissa suoraan pesulinjastoosi, käsittely ei merkittävästi pidennä pesuohjelman kokonaiskestoa. Prosessi ajoittuu pesun loppuvaiheeseen, auton pinnat sumutetaan kauttaaltaan, levitetään nopeasti pesun yhteydessä, eikä sen käyttöönottaminen useinkaan vaadi muutostöitä sen kummemmin, levitys onnistuu valtaosalla nykyaikaisista automaattipesuloiden järjestelmistä.

Tartu tilaisuuteen ja hyödynnä kilpailuetu – Unohda vahat, valitse Pineline Fusion ja näe kuinka autopesusi liiketoiminta kasvaa!

Pitkäkestoinen suoja ja upea kiilto

Pineline Fusion Ceramic tarjoaa autollesi ainutlaatuisen suojan ja kiillon. Keraaminen pinnoite toimii auton suojakilpenä, joka suojaa maalipintaa tehokkaasti. Fusion-kaava luo kemiallisesti sitoutuneen suojakerroksen, joka kestää happoa, suolaa, kloridia ja emäksiä. Tämä tekee siitä huomattavasti kestävämmän kuin perinteinen vaha.

Helppohoitoisuus ja itsepuhdistuva pinta

Pinnoite antaa autollesi liukkaan ja itsepuhdistuvan pinnan. Vesipisarat ja lika valuvat helposti pois, eikä niistä jää jälkiä. Myös pöly hylkii pintaa antistaattisten ominaisuuksien ansiosta. Tämä helpottaa auton pesua ja pitää sen pidempään puhtaana.

Lisää väriä ja syvyyttä

Pineline Fusion Ceramic ei ainoastaan suojaa autoasi, vaan se myös antaa sille upean kiillon. Pinnoite tuo esiin maalipinnan syvyyden ja värin, ja antaa autolle uudenlaisen raikkauden.

Täydellinen valinta vaativille autoilijoille

Pineline Fusion Ceramic on täydellinen valinta autoilijoille, jotka haluavat antaa autolleen parhaan mahdollisen suojan ja kiillon. Se on helppohoitoinen ja pitkäkestoinen, ja se antaa autolle upean ulkonäön.

Tuotenro 860
Kuvaus Pesukaduille ja Roll-over koneisiin kehitetty keraaminen WetCoat -pinnoite auton ulko-, lasi ja metallipintojen suojaukseen.
Erityisominaisuudet Tuotteen SiO2-rakenne tarjoaa pitkäkestoisen suojan ja hylkivyyden likaa vastaan. Pinnoite säilyttää ominaisuutensa vielä useiden pesukertojenkin jälkeen. Erinomaisen hydrofobisuutensa ansiosta lika huuhtoutuu pinnoilta helposti vesipisaroiden mukana. Myös kiilto syvenee.
Käyttöohjeet Suositeltava annostus: pitoisuus 0,5 – 1,0 %
Tyypillinen kulutus: 40 – 70 ml / henkilöauto
Tuote annostellaan heti pesuvaiheen jälkeen huuhteluveden seassa märille pinnoille.
Huom! Katso turvallisen käytön ohjeet etiketistä tai käyttöturvallisuustiedotteesta.
Varastoidaan suljettuna 5… 30 °C.
Työympäristö Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta.
Tekniset tiedot Olomuoto ja väri: kirkas neste
pH-arvo (20 ºC): 5
Suhteellinen tiheys: 1
Sisältö Polyorgaaniset siloksaanit: 5 – 15 %
Pakkaus 10 L, 25 L.
Tyhjä ja huuhdeltu pakkaus lajitellaan muovikeräykseen.
Muuta Valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU): 123-860 Osasto: