Power Cleaner

Soveltuu mm. esiliuotinaineeksi ennen auton varsinaista pesua. Liuottaa myös suojavahoja, lukkosula- ja polttoainejäämiä sekä liima- ja teippausjäämiä. Tuote voidaan huuhdella vedellä vaikutusajan jälkeen. Tuote on turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto raaoille hiilivetyliuottimille.

Tuotenro 220
Kuvaus Käyttövalmis tehokas bioliotin rasvan, pien, asfalttijäämien ja muun hankalan lian poistoon ajoneuvohuollossa ja teollisuudessa.
Soveltuu mm. esiliuotinaineeksi ennen auton varsinaista pesua.
Erityisominaisuudet Liuottaa myös suojavahoja, lukkosula- ja polttoainejäämiä sekä liima- ja teippausjäämiä. Tuote voidaan huuhdella vedellä vaikutusajan jälkeen. Tuote on turvallinen ja ympäristöystävällinen
vaihtoehto raaoille hiilivetyliuottimille.
Käyttöohjeet Valmis liuotin sumutettavaksi. Vaikutusaika 1 min. Huuhdellaan runsaalla vedellä tai annostellaan päälle esipesuainetta, minkä jälkeen huuhtelu runsaalla vedellä.
Huom! Älä anna aineen kuivua pestäville pinnoille. Pumppusumuttimissa ja painelevittimissä suositellaan Viton-tiivistettä. Katso turvallisen käytön ohjeet etiketistä tai käyttöturvallisuustiedotteesta. Varastoidaan suljettuna 5… 30 °C.
Työympäristö Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta. Tuote on helposti biohajoava.
Tekniset tiedot Olomuoto ja väri: kirkas neste
pH-arvo: 11,4
Suhteellinen tiheys: 0,87
Leimahduspiste (ASTM D93): > 60 °C
Pakkaus 0,5 L, 25 L, 200 L.
Muuta Tuotteella on pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin,
käyttöoikeus (lisenssi nro 4065-0006).
Valmistettu Suomessa.

 

Lataa tuoteseloste tästä

 

Lisätiedot

Käyttökohteet

, ,

EAN

6430021441102

Pakkauskoko

, , ,

Tuotetunnus (SKU): 123-220 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,