Tehopesu

Aito ja alkuperäinen Pineline Tehopesu on kotimainen laatutuote. Mäntyöljypohjainen Pineline Tehopesu on tarjonnut kirkkaimman pesutuloksen jo vuodesta 1993.

Pineline Tehopesu on saanut alkunsa suomalaisesta metsäteollisuudesta ja mäntyöljystä. Mäntyöljyä on Suomessa valmistettu jo satoja vuosia, mutta tekniikan kehittyessä on mäntyöljystä pystytty jalostamaan yhä teknisempiä tuotteita erilaisiin käyttökohteisiin. Pineline Tehopesun voimanlähteenä toimiikin tehokas männystä valmistettu mäntyrasvahapon esteri eli mäntyöljyliuotin, minkä tehokkuus on tutkitusti vailla vertaansa. Tästä hyvänä todisteena toimii Tekniikan Maailman toteuttamassa pesuainevertailussa saavutettu ylivoimainen testivoitto.

Mäntyöljyllä on myös erinomaiset biohajoavuusominaisuudet sekä hapellisessa että hapettomassa tilassa, minkä vuoksi alkuperäiselle Pineline Tehopesulle myönnettiinkin ensimmäisenä Suomessa Ympäristömerkin käyttöoikeus jo vuonna 1994.

Yleisimmin markkinoilla olevissa pesuaineissa on korkea pH arvo (pH yli 12), jolloin pesuteho perustuu syövyttämisilmiöön ja siksi monet pesuaineet joudutaankin luokittelemaan syövyttäviksi. Mäntyöljyliuottimessa tilanne on toinen, koska pesuteho perustuu liuottamiseen eikä syövyttämiseen. Alkuperäinen Pineline Tehopesu soveltuukin lähes kaikkeen yleispuhdistukseen aina saunan pesusta mattojen pesuun ja autonpesuun saakka.

Luontoystävällinen Tehopesu

Tehopesu on ensimmäinen liuotinpesuaine, joka on saanut ympäristömerkin Suomessa. Se on myös Tekniikan Maailman kiistaton testivoittaja, jonka ostopäätös on ympäristöteko.

Kotimainen klassikko

Klassikoksi muodostunut Tehopesu on kehitetty ja valmistettu alusta loppuun saakka Suomessa. Kanta-Hämeen maakunnan eteläosassa Riihimäellä sijaitsevat tuotteen kehityslaboratorio kuin myös tuotanto-olosuhteet. Kauttaaltaan kotimaiselle ja aina yhtä luotettavalle Tehopesulle onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus, jota Tehopesu on kantanut suurella ylpeydellä jo vuosien ajan.

Käyttökohteet
 • Autojen pinnat
  Tehopesu on turvallinen ja hellävarainen pesukemikaali, joka jättää jälkeensä kiiltävän, hieman vahamaisen pinnan.
 • Traktorit
  Tehopesu on ympäristöystävällinen, mutta myös tehokas pesukemikaali, jolla on vaivatonta pestä myös traktorit ja muut maatalouslaitteet.
 • Veneet
  Tehopesun pesuteho perustuu mäntyöljyn puhdistavaan voimaan. Ympäristöystävällisyytensä puolesta se sopii erinomaisesti veneiden pesuun.
 • Raskas kalusto
  Erittäin riittoisa Tehopesu on oivallinen valinta raskaan kaluston pesuun ja puhdistukseen.
 • Asuntoautot ja -vaunut
  Karavaanareiden keskuudessa klassikoksi muodostunut monipuolinen Tehopesu pesee vaivattomasti hankalimmatkin tahrat asuntoautoista ja -vaunuista – niin ulko-, kuin sisäpinnoilta.
 • Matot ja yleispuhdistus
  Monipuolinen ja riittoisa Tehopesu soveltuu lähes kaikille pinnoille ja kaikkiin ympäristöihin.
Monipuolinen ja turvallinen

Pineline Tehopesun puhdistava voima perustuu mäntyöljyyn, joka luo pesun jälkeen puhdistetulle pinnalle kiiltävän ja jopa vahatun oloisen pinnan. Pineline Tehopesu ei syövytä, vaan se on turvallinen ja hellävarainen pesukemikaali, joka sopii lähes kaikille pinnoille. Toisin kuin moni markkinoilla oleva pesukemikaali, Tehopesu ei ole luokiteltu pysyvän silmävaurion aiheuttajaksi. Se on kaikin puolin turvallinen, mutta myös äärettömän tehokas yleispuhdistusaine.

Tuotenro 100
Kuvaus Alkuperäinen Tehopesu, TM testivoittaja. Mäntyöljypohjainen pesuainetiiviste ajoneuvojen, maatalouden laitteiden, asuntovaunujen, veneiden, terassien ja mattojen pesuun. Soveltuu myös autoshampooksi, auton penkkien pesuun sekä yleispesuaineeksi lattioiden ja seinien pesuun.
Erityisominaisuudet Erittäin monikäyttöinen, käyttäjäturvallinen ja tutkimusten mukaan vähintään kaksi kertaa riittoisampi kuin tyypillinen vastaava liuotinpohjainen pesuaine.
Soveltuu vaahdottimiin (Foam lance) ja painepesureihin. Vahaturvallinen. Jättää puhdistetut pinnat kiiltäviksi.
Käyttöohjeet Painepesurit ja pumppusumuttimet:

1 osa pesuainetta 10 – 30 osaan vettä (3 – 10 %). Vaikutusaika 1 min. Huuhtelu runsaalla vedellä.

Yleispuhdistus ja shampookäyttö:

1 osa pesuainetta 100 – 200 osaan vettä (0,5 – 1 %).

Vaahdottimet:

Annostellaan sellaisenaan vaahdottimen pulloon ja säädetään muodostuva vaahto optimaaliseksi. Vaahto levitetään pestäville pinnoille alhaalta ylöspäin. Vaikutusaika max. 3 min. Huuhtelu runsaalla vedellä.

Huom! Älä anna aineen kuivua pestäville pinnoille.
Vältä käyttöä suorassa auringonpaisteessa.
Pumppusumuttimissa ja painelevittimissä suosittelemme käytettävän fluorikumi tiivistettä, kaupallinen nimi Viton tiiviste.
Katso turvallisen käytön ohjeet etiketistä tai käyttöturvallisuustiedotteesta.
Varastoidaan suljettuna 5… 30 °C.
Työympäristö Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta.
Tuote on helposti biohajoava ja täyttää ympäristömerkintävaatimukset.
Tekniset tiedot Olomuoto ja väri: kirkas neste
pH-arvo (20 ºC): 10,3
pH-arvo (1 p-%, 20 ºC): 9,7
Suhteellinen tiheys: 1,03
Sisältö Nonionisia tensidejä: 5 – 15 %.
Pakkaus 1 L, 4 L, 10 L, 25 L, 200 L, 1000 L.
Muuta Tuotteella on pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, käyttöoikeus (lisenssi nro 4013-0027).
Valmistettu Suomessa.

 

Lataa tuoteseloste tästä
 

Saatavilla jälleenmyyjiltä

Lisätiedot

Käyttökohteet

,

Soveltuvat kumi- ja tiivistemateriaalit

,

EAN

6430021440006

Pakkauskoko

, , ,

Soveltuu

, , , ,

Ph

Tuotetunnus (SKU): 123-100 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,